Kedves Édes Napok rajongók!

Köszönjük, hogy az idei évben is a számtalan program közül minket választottak és velünk töltöttek egy édes hétvégét! Magyarország legszebb helyszínén, remek időjárási körülmények között élvezhettük azt a pazar kínálatot, amelyet az egyre fejlődő hazai édességgyártók és forgalmazók tártak elénk.

Egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy felkerültünk Európa legjelentősebb csokoládé- és édességútvonalára, hiszen az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon az Édes Napokat.

Kiemelt témánk a sütemény volt, a több mint száz kiállítónk között a hagyományos süteménykészítőkkel ugyanúgy találkozhattak, mint a modern cukrászat képviselőivel. Ráadásul a Miele Gaszroszínpadon a Tv2 kedvelt műsorvezetői, gasztrobloggerek, cukrászok felváltva készítettek finomabbnál-finomabb süteményeket és édességeket.

Gaál Noémi műsorvezető, illatos, lágy, csokis brownie-ja legalább olyan gyorsan elfogyott, mint Raj Ráhel tortatervező, csodaszép marcipánbevonatú tortája, vagy Farkas Vilmos mestercukrász, újragondolt Rákóczi túrósa.

Sütemény vonalon óriási sikert aratott a „So delicious fashion show”, amit a Hotel Sofitel Budapesttel közösen szerveztünk. Az egyedi ruhákat és a hozzáillő design édességek bemutatóját telt ház előtt tartottuk szeptember 20-án este a Savoyai teraszon.

Minden igényt lehetetlenség lenne kielégíteni, mi mégis arra törekedtünk, hogy maximálisan kedvezhessünk az Önök számára. Nyugat-Magyarországtól-Kelet Magyarországig a legkiválóbb csokoládékészítőket, édességgyártókat és forgalmazókat hívtuk el. A választék gyerekkorunk kedvenc termékeitől kezdve, a legjobb kézműves magyar csokolédékon át, a belga királyi család által fogyasztott csokoládéig terjedt.

A Bonbonetti a retró születésnapok hangulatát hozta el. Minden este vidáman zajlott a Dunakavics és a Franciadrazsé 50. Születésnapja alkalmából rendezett zsúr. A résztvevők nem csak a Dunakaviccsal díszitett csokoládétortát ették szívesen, hanem elengedhetetlenné vált a Kakakóemberrel készített közös fotó is. Természetsesn ahogy az elmúlt évben is, idén is lehetőséget biztosítottuk a látogatóknak arra, hogy Magyarország tortáit a nyertes cukrászatok standjain megkóstolják.

A visszaigazolásaink azt mutatják, hogy a csokoládékon és az édességeken kívül egyre nagyobb az érdeklődés a különleges tematikához kapcsolódó élelmiszerek iránt, óriási sikere volt a csokoládés sörnek, a steviával ízesített zöld dobozos kólának, valamint a sós teasüteményeknek is.

Egy év hosszú idő, és mi nem szeretnénk addig váratni Önöket, ezért tavasszal ismét megszervezzük a Győri Édes Napokat. Jövőre pedig jön az V. Édes Napok Csokoládé-, és Édességünnep, hiszen nincs is annál nagyobb élmény amikor boldog emberek és tömény csokoládéillat tölti meg a macskaköves tereket.

Útravalóként azt tanácsoljuk, hogy a következő rendezvényeinkig is fogyasszanak minőségi magyar csokoládékat, édességeket és süteményeket!

Az Édes Napok csapata


Ugrás az oldal tetejére

Impresszum

web analytics

Készítette: Wiking Számítástechnika Kft.